استاندار اصفهان:

فاز دوم پروژه تأمین آب استان اصفهان از دریای عمان، قریب به ۴۰درصد پیشرفت دارد

استاندار اصفهان در نشست «هزار روز حکمرانی انقلابی» گفت: فاز نخست پروژه تأمین آب استان از دریای عمان با بازدید میدانی رئیس‌جمهور شهید پایان یافت و فاز دوم این پروژه قریب به ۴۰درصد پیشرفت دارد.به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، دکتر سیدرضا مرتضوی در نشست «هزار روز حکمرانی انقلابی» ضمن تبریک مناسبت‌ها و اعیاد ماه ذی‌الحجه و بزرگداشت هفته قوه قضاییه، بیان کرد: شخصیت رئیس‌جمهور شهید متمایز و متفاوتی از سایرین بود و در سلوک رفتاری‌ ایشان ویژگی‌های منحصربفردی به چشم می‌خورد.
وی ادامه داد: این شهید والامقام در سلوک مدیریتی نیز همین‌گونه بود و همه ابعاد شخصیتی این شهید والامقام در حوزه حکمرانی قابل الگو شدن برای جهانیان است.
دکتر مرتضوی ادامه‌ داد: وقتی این ویژگی‌ها در جامعه به درستی تبیین نشود انسان‌های نازلی مدعی کفالت بر امت و مدیریت جامعه می‌شوند.
وی با اشاره به برخی از خدمات رئیس‌جمهور شهید آیت الله رئیسی در اصفهان، گفت: یکی از انتظارات ایشان از ما ورود به مسائل لاینحل و بلاتکلیف استان بود که کسی جرأت نمی‌کرد به آنها ورود کند اما ایشان ما به دستور دادند خود را وسط مشکلات قرار دهیم.
استاندار اصفهان گفت: یکی از مسائلی که به دلیل سوء مدیریت‌های انباشته، گلوی اصفهان را فشرده بود مسائل حول محور زاینده‌رود، کم‌آبی، مسائل کشاورزان و فرونشست زمین در اصفهان بود.
وی ادامه داد: از این رو از ابتدای فعالیت در استان اصفهان قرارگاهی به نام «قرارگاه آب» استان تعریف شد که حاصل نظر و بررسی‌های متعدد و مختلف کارشناسان این قرارگاه ۲۵ عنوان در ۵ راهبرد اساسی در راستای تأمین آب استان و جریان دائمی زاینده‌رود بود.
دکتر مرتضوی بیان کرد: اگر در هر کدام از مراحل و راهبردهای اساسی استان در حوزه تأمین آب، رئیس‌جمهور شهید ورود و جمع‌بندی نهایی را نمی‌کردند امروز پروژه‌های آب اصفهان همانند دولت‌های گذشته در حد حرف و روی کاغذ مانده بود.
وی با اشاره به پروژه تأمین آب استان اصفهان از خلیج فارس، گفت: در مورد این پروژه مطالعاتی در دولت گذشته انجام و مقرر شده بود که از محل آبگیری در خلیج فارس انتقال آب به فلات مرکزی کشور و استان اصفهان صورت بگیرد.
دکتر مرتضوی ادامه داد: این طرح نقدهای بسیاری را به همراه داشت و به نظر می‌رسید برخی جنبه‌های اساسی که بایستی مدنظر قرار بگیرد نادیده گرفته شده و این خطر وجود داشت که سرمایه استان برای انجام این پروژه به هدر برود.
استاندار اصفهان عنوان کرد: برای مثال آبگیری که انتخاب شده امکان برداشت آب در سطحی که مورد نیاز بود را نداشت زیرا سازمان محیط زیست کشور تنها برداشت ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب از خلیج فارس را صادر کرده بود و پاسخگوی نیازهای فلات مرکزی کشور و استان نبود.
دکتر مرتضوی افزود: یا در خطوط انتقال آب، پدافند غیرعامل در نظر نگرفته شده بود که همه این موارد نقدهایی را به دنبال داشت که جمعاً منجر شد تا آن مطالعات دنبال نشود.
وی گفت: در این زمان مطالعات تأمین آب استان اصفهان از دریای عمان با آبگیر اختصاصی آغاز شد و با حمایت‌های همه جانبه رئیس‌جمهور شهید این پروژه آغاز شد.
استاندار اصفهان یادآور شد: در همان زمان گفته می‌شد به ثمر رسیدن این پروژه بین ۹ تا ۱۱ سال به طول می‌انجامد؛ اما ما باور داشتیم که با بضاعت‌هایی که در استان وجود دارد این پروژه در زمان کوتاه‌تری به ثمر می‌رسد از این رو با حمایت شهید جمهور آیت الله رئیسی با جدیت این پروژه را آغاز کردیم.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: سال بعد که رئیس‌جمهور شهید بازدید میدانی از این پروژه داشتند، ۵۰۰ کیلومتر از مسیر هزار کیلومتری را طی کرده بودیم و این پروژه همه رکوردهایی که در خطوط انتقال آب در ایران و منطقه زده شده بود را درنوردید.
وی ادامه داد: در این زمان رئیس‌جمهور شهید آیت الله رئیسی ما را مقید کردند که فاز دوم این پروژه را نیز با همین سرعت انجام دهیم، که ما نیز با تعریف کردن مقاطع متعدد و پیمانکاران مختلف فاز دوم را به پیش بردیم.
استاندار اصفهان اظهار کرد: در این حین مطالعات آب شیرین کن ها و مکان‌یابی های آغاز و با ۴۸ جبهه کاری و ۲۷ پیمانکار مقطع دوم پروژه نیز شروع شد که اکنون در حال اجرا است و فاز دوم این پروژه قریب به ۴۰ درصد پیشرفت دارد.
دکتر مرتضوی بیان کرد: سالها بود که اصفهان با مشکل کم‌آبی و خشکی زاینده‌رود دست و پنجه نرم می‌کرد اما کسی جرأت یک عمل میدانی نداشت که آب را از دریای جنوب به فلات مرکزی کشور و استان اصفهان منتقل کند اما رئیس‌جمهور شهید این تصمیم بسیار مهم را گرفت تا بیشترین حمایت را از پروژه‌های تأمین آب استان داشته باشد.
دکتر مرتضوی خاطرنشان کرد: این در حالی است که تنها مطالعه تأمین آب استان اصفهان از دریای خلیج فارس در دولت گذشته ۵ سال زمان برده بود.
وی ضمن اشاره به سیاست خارجی دولت سیزدهم، عنوان کرد: زمانی حتی کشور جیبوتی هم برای ما خط و نشان می‌کشید اما عزت ملی ما امروز به جایگاهی رسیده که دنیا را به خضوع و تواضع واداشته است در این شرایط وظیفه ما تبیین واقعی دستاوردها و خدمات دولت سیزدهم است تا این رویکرد انقلابی و مردمی برای همه به یادگار بماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *