بهره برداری از پروژه های عمرانی طرح هادی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خنداب

آرش عبدی-مرکزی| ازجمله از این افتتاحیه پروژه های دهه فجر شهرستان خنداب اجرای زیر سازی و آسفالت معابر روستایی با استفاده از اعتبارات شهرستانی و استانی و مشارکت با دهیاری های ۲۵ روستای شهرستان خنداب با اجرای ۵۴۵ تن قیر رایگان به میزان ۱۱۸ هزار مترمربع اجرا شد.و‌همچنین با جدولگذاری یک روستا به طول ۱۴۳ متر و محوطه سازی (سنگ فرش) پیاده رو یک روستا به میزان ۷۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید

همزمان با دهه مبارک فجر با افتتاح ۶ هزار و یکصدو پنجاه سومین واحد مقاوم سازی و بهسازی مسکن روستایی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفرجمعیت اجرا شد . و همچنین در این دهه مبارک ۷ هزارو چهل و یکمین جلد سند مالکیت روستایی و شهری واگذار شد . و همچنین ۴ روستای شهرستان خنداب با اجرای طرح بازنگری و طرح هادی افتتاح شد.همچنین در جریان بهره برداری از پروژه های عمرانی طرح هادی روستایی سطح استان مرکزی ، رئیس بنیاد مسکن کشور به استان مرکزی سفر داشتند و در خلال این سفر گفت: در حال حاضر احداث حدود 50 هزار واحد مسکن محرومین در کشور در حال پیگیری است که ساخت 10 هزار واحد آن آغاز شده و این واحدها در اختیار دهکهای اول تا چهارم قرار م یگیرد.
غلامرضا صالحی در حاشیه بهره برداری از مدرسه ۱۲ کلاسه حاج محمدعلی صالحی خمین در جمع خبرنگاران با اشاره به دردست ساخت بودن ۲۲۰ هزار واحد مسکن ملی در کشور، اظهار کرد: مسکن شهری خمین از پیشرفت خوبی برخوردار بوده و تامین مسکن روستایی از وظایف بنیاد مسکن است. وی ادامه داد: در سطح کشور یک میلیون قطعه زمین روستایی تملک شده و در سامانه وزارت راه و شهرسازی بارگذاری شده و تمام متقاضیان سکونت در روستا می توانند با مراجعه به این سایت، زمین های بارگذاری شده را مشاهده کنند، تمامی این زمین ها به صورت ۹۹ ساله و رایگان در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی افزود: به متقاضیان مسکن روستایی وام ۴۰۰ میلیون تومانی با کارمزد ۵ درصد و دوره بازگشت ۲۰ ساله تخصیص پیدا م یکند و برای افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی بوده و امکان تحویل واحد مسکونی را ندارند، بر اساس تفاهم فی مابین بنیاد مسکن، نهادهای حمایتی و نهادهای انقلابی، وام این افراد به صورت بلاعوض پرداخت و منازل آنان تکمیل می شود. صالحی با بیان اینکه در مسکن روستایی از ۷ درصد مقاوم سازی در سال ۸۴ به ۵۳ درصد مقاو مسازی رسیده ایم و بالغ بر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد مسکونی روستایی مقاوم سازی شده است، گفت: حدود ۲ و نیم میلیون واحد مسکونی روستایی نیز وجود دارد که باید مقاوم سازی آنها انجام شود. رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه عملکرد استا نها در موضوع نهضت ملی مسکن شهر به مشارکت متقاضیان بستگی دارد، اظهار کرد: نهصت ملی باید با پرداخت تسهیلات و آورده متقاضی تکمیل شود، هرجا که مردم مشارکت خوبی داشته باشد و بانک ها همکاری کنند، ما به عنوان کارگزار با استفاده از منابع در اختیار بنیاد مسکن، این پروژه ها را در بازه زمانی مناسب تکمیل کرده و تحویل متقاضیان خواهیم داد.
صالحی ادامه داد: عملکرد نهضت ملی شهری در استان به چند بخش تقسیم می شود؛ بخشی توسط انبوه سازان، بخشی به شکل گروه ساخت بوده و بخشی در اختیار بنیاد مسکن است. آنچه که در اختیار ما بوده، تلاش کرده ایم تا با استفاده از امکانات بنیاد از تعطیلی پروژه ها جلوگبری کرده تا مردم از تورم جا نمانند.
وی با بیان اینکه تزریق تنخواه به پروژه ها توسط صندوق ملی زمین و مسکن برای پروژه های دارای پیشرفت بالای ۷۰ درصد انجام می شود تا بتوان این واحدها را تکمیل کرد، تصریح کرد: بخشی از تنخواه توسط بنیاد مسکن و از طریق خرید عمده مصالح از منابع بنیاد انجام می شود. با توجه به تورم موجود زمانی که مصالح به شکل عمده و از کارخانه خریداری شود، قیمت تمام شده نهایی کاهش پیدا می کند و واحدها با حداقل قیمت در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *