شهردار بندر کیاشهر ؛تحقق پروژه های تحول ساز شهری با وجود محدودیتهای مالی
مرجان عباس زاده-گیلان | شهردار بندر کیاشهر به عملکرد مدیریت شهری طی ۴۴ ماه گذشته اشاره کرد و از تحقق وعدهها که موجب تحول در بندر کیاشهر شده، گفت: تعریض میدان ثارالله یکی از مطالبات دیرینه شهروندان بود، که با پیگیری مداوم و رایزنی با مدیران کشوری، موفق به دریافت بودجه لازم از سازمان بازآفرینی شهری شدیم.
ثبت جهانی بندر کیاشهر به عنوان شهر جهانی تالابیوی تصریح کرد: این بودجه هماکنون در حساب اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد و پس از قیمت گذاری کارشناسی، خرید ۷ باب مغازه انجام میگیرد و خیابان تعریض خواهد شد. عاطفی با اشاره به طرحهای قابل اجرا در این پروژه گفت: برای مسیر میدان ثارالله تا مقابل شیلات نیز پروژه بازآفرینی بازطراحی اعم از سنگفرش، طراحی مبلمان شهری و تأمین روشنایی به سازمان بازآفرینی ارائه شده است.
وی افزود : بخشی از بودجه این پروژه از سوی دولت، تامین خواهد شد که پس از تخصیص عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد. شهردار بندر کیاشهر با اشاره به دغدغههای مالکین شهرک کلانشهر بیان داشت: این شهرک اگرچه در ابتدا بخشی از طرح جامع شهر را تحت تأثیر قرار داد، اما به دلیل نبود زیرساختهای لازم و عدم انجام تعهدات در گذشته توسط شهرداری، ساختوساز در آن متوقف شد. که با پیگیریهای صورت گرفته و همراهی اداره کل راه و شهرسازی، پروژه زیرسازی معابر و هدایت آبهای سطحی این شهرک با بودجه ۵۰ میلیارد تومانی مصوب شد و اکنون وارد مرحله مناقصه شده است. وی گفت: این رقم معادل نیمی از بودجه سال گذشته شهرداری بوده و اجرای آن میتواند باعث رونق ساختوساز در این شهرک شود.
عاطفی با اشاره به ثبت جهانی بندر کیاشهر بهعنوان شهر جهانی تالابی گفت: با پیگیریهای انجام شده، این شهر به عنوان تنها شهر استان گیلان در کنار پنج شهر تالابی ایران ثبت شد.
وی افزود: علیرغم اینکه برخی از مسئولان محلی این موفقیت را کماثر دانستند، اما معاون سازمان محیط زیست استان گیلان از اختصاص بودجه به واسطه همین عنوان جهانی برای احیای تالاب بندرکیاشهر در سال جاری خبر داد. عاطفی با بیان اینکه بندر کیاشهر با ۷ درصد تفکیک زباله از مبدأ، رتبه نخست استان را دارد، اظهار کرد: در حوزه مدیریت پسماند نیز از ابتدای ورودم به شهرداری، طرحی جامع را با اتکا به آموزش، فرهنگ سازی، تفکیک از مبدأ و مشارکت سازمانهای مردم نهاد و شهروندان دلسوز پیگیری کردهام. شهردار بندر کیاشهر افزود: از سوی دیگر، اجرای پروژه مدیریت پسماند شامل پردازش در مقصد، مدیریت شیرابه، تولید کود کمپوست و امحای زباله غیر قابل بازیافت توسط دستگاه ریجکت سوز در دست اقدام است که با سرمایهگذاری ۵۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی انجام میشود. عاطفی تصریح کرد: طرح ریجکت سوز بندر کیاشهر در کنار سه دهستان دیگر، این شهر بندری را به شهر سبز در کشور تبدیل میکند. وی با انتقاد از برخی مانعتراشیها و تضعیف مدیریت شهری با تاکید بر رعایت اولویتها در تصمیمگیریهای اجرایی گفت: نباید مصلحت شهر، وجه المعامله سیاسی و قدرت طلبی برخی افراد قرار گیرد.