مدیرعامل شرکت کشت و توسعه نیشکر گفت: تولید یک میلیون تنی شکر در راه است

معصومه عامری- خوزستان | امسال شرکت نیشکر بالغ بر 700 هزار تن نیشکر تولید داشت که با تولید بالغ بر 200 هزار تن کشت و صنعت کارون و برداشت چغندر در اردیبهشت‌ماه سال آینده حجم تولید شکر ما به یک میلیون تن خواهد رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، عبدالعلی ناصری مدیرعامل شرکت کشت و توسعه نیشکر در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره ملی شکرستان که در محل شرکت کشت و صنعت دعبل خزاعی برگزار شد اظهارکرد: امسال شرکت نیشکر بالغ بر 700 هزار تن نیشکر تولید داشت که با تولید بالغ بر 200 هزار تن کشت و صنعت کارون و برداشت چغندر در اردیبهشت‌ ماه سال آینده حجم تولید شکر ما به یک میلیون تن خواهد رسید.
وی با بیان اینکه 50 درصد جمعیت کشور از شکر تولیدی خوزستان استفاده می‌کنند، افزود: صنعت نیشکر به‌واسطه ایجاد اشتغال، سرمایه‌گذاری، توسعه صنایع جانبی و… کام همه را شیرین کرده است. مدیرعامل شرکت کشت و توسعه نیشکر خوزستان گفت: شکر به‌عنوان ماده اولیه محصولات بسیاری در کشور است که ارزش‌افزوده بالایی تولید می‌شوند. ناصری بیان کرد: در استان علاوه بر تولید شکر، خمیرمایع و الکل رازی را داریم که در دوران کرونا بالغ بر 80 درصد الکل موردنیاز کشور را تأمین کردیم و اکنون نیز بخشی از تولیدات ما صادر و بخشی دیگر برای مصارف داخل کشور مورداستفاده قرار می‌گیرد. وی خطاب به استاندار عنوان کرد: 51 درصد سهام کارخانه کاغذ سبز خوزستان که با همکاری ستاد اجرایی امام در حال ساخت است متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام و 49 درصد دیگر متعلق به شرکت توسعه نیشکر است انتظار می‌رود با ورود به این مسئله شتاب بیشتری به بهره‌برداری از این کارخانه داده شود.

سه سال پیگیر نیشکر هفت تپه هستم
ناصری با اشاره به خرید 30 درصد سهام شرکت تولید قند شهدای دزفول توسط نیشکر، گفت: انتظار می‌رود تلاش مضاعفی صورت بگیرد تا این شرکت به بهره‌برداری برسد ستاد اجرایی فرمان نیز حاضر است سهام این شرکت را به ما واگذار کند تفاهم‌نامه آن هم نوشته شده و چنانچه عملیات اجرایی آن به پایان برسد به‌عنوان بهره‌بردار، زیر مجموعه ما قرار می‌گیرد.
وی بیان کرد: نیشکر هفت‌تپه جایگاه ویژه‌ای برای ما دارد به همین منظور در قالب مسئولیت اجتماعی از سال 1400 شش هزار نفر شاغل در این شرکت را به شکل پیمانی به کار گرفتیم و پس از طی مراحل قانونی مصوبه سران سه قوه را گرفتیم. در ادامه این مراسم ولید البوناصر مدیر روابط‌عمومی شرکت کشت و صنعت نیشکر، اظهار کرد: ‌ جشنواره ملی شکرستان شامل سه بخش رقابتی، جنبی و نمایشگاهی است که رقابتی آن نیز شامل هنر، رسانه، خطاطی، ادبیات(شعر و داستان) عکاسی و نقاشی است. وی با بیان اینکه آثار بسیاری از سطح کشور به دست ما رسیده است، افزود: آثار شرکت‌کننده‌ها توسط داوران ملی نیز بررسی و به ما اعلام شد.مدیر روابط‌عمومی شرکت کشت و توسعه نیشکر گفت: این جشنواره تا سه روز در قالب فعالیت‌های ورزشی، اقوام، برنامه‌های شادی‌بخش و نمایشگاهی ادامه دارد. البته بخش نمایشگاهی آن از چهار سال گذشته باهدف کمک به صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شد.

جذب نیرو در قالب مسئولیت اجتماعی
البوناصر با اشاره به رویکرد و نگاه صنعت نیشکر به صنایع‌دستی است، بیان کرد: شرکت توسعه نیشکر نه‌تنها در قالب جشنواره‌ها بلکه در طول سال کلیه کارکنان خود را (26 هزار نفر به طور مستقیم که با خانواده 150 هزار نفر) باهدف حمایت از صنعتگران از صنایع‌دستی تأمین می‌کند.
وی با بیان اینکه این رویداد(مراسم اختتامیه) در قلب روستا و در میان مزارع نیشکر در حال برگزاری است، عنوان کرد: وقتی می‌گویم روستا این یعنی فعالیت‌های نیشکر فراتر از روستای پیرامون نیشکر نیز است. البوناصر گفت: شاید مسئولیت‌های اجتماعی در برخی شرکت‌ها شامل جاده و مدرسه باشد اما شرکت نیشکر در قالب مسئولیت‌های اجتماعی به آموزش افراد،به‌کارگیری و پایدارکردن اشتغال پرداخته است.وی افزود: مثلاً سالانه به‌منظور کمک به اقتصاد روستاهای علوه وصراخیه که دو روستای گردشگری هستند سفر می‌کنیم و شرایطی برای عرضه صنایع‌دستی و ظرفیت‌های گردشگری خود فراهم می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *